miercuri, 27 octombrie 2010

Cum sa parasesti o femeie


Eu spun ca barbatii sunt previzibili... si imi sustin ideea. De fapt noi suntem dureros de previzibili. Facem practic aceleasi lucruri cand ajungem in situatii comune cu femeile... si nici macar nu realizam.
In dorinta noastra de a fi "original" si "unic", avem tendinta de a face aceleasi lucruri! Altfel spus, in timp ce faci ceva care pare grijului si original, femeia pe de alta parte isi spune "Este la fel ca si ceilalti barbati".
Deci, de ce este asa rau sa fi previzibil?
Uita-te la urmatoarea formula:
Previzibil=plictisitor
Plictisitor=nici o emotie
Nici o emotie=nici o atractie
Nici o atractie=nu primesti nimic :))
Una dintre modalitatile cele mai bune de a parasi o femeie este de a fi previzibil.
O mare gresala pe care o fac barbatii este aceea de a oferi cadou puterea noastra femeilor. Nu intru in amanunte, dar realitatea este ca femeile NU sunt atrase de barbatii slabi. Si nu ma refer la muschi.
Iata doua exemple despre cum barbatii sunt previzibili, dau la o parte puterea lor, si fac cele peste 100 de greseli uriase cu femeia pe care tocmai au intalnit-o:
Sun-o tot timpul.
Sa suni pe cineva tot timpul este dovada de insecuritate si nevoie. Aceasta este o modalitate foarte buna de pierde o femeie chiar inainte de a o avea.
Fa lucrurile "bune" de la inceput
Ce este mai bun decat un tip de treaba, grijuliu care apare la usa cu flori si bomboane de la prima intalnire?
Multora le este teama sa spuna adio, sa-si exprime sentimentele deschis, alegand sa fuga. Total imatur. De ce sa fugi de o femeie sau sa o eviti la telefon atunci cand vrei sa ii dai papucii? Ideea e ca un barbat nu are curajul sa scoata femeia in oras si sa ii spuna ca relatia sa terminat. In schimb ea este capabila sa se uite in ochii unui barbat si sa ii spuna "S-a terminat", fara nici o emotie.
Daca ma intrebi cum sa dai papucii unei femei, raspunsul meu va fi... sa o determini pe ea sa iti dea papucii.
Tot ce am postat pana acum pe acest blog este din experienta proprie.

3 comentarii:

  1. Florine bravo,cu timpul articolele tale vor prinde mai multa putere de convingere si vor devenii tot mai bune..10 pentru ca ai incercat,7 pentru continut,trebuie sa recunosti ca despre aceast subiect se poate mai bine.
    ps..reciteste continutul cu grija s ar putea sa ai niste greseli G. stima andrei

    RăspundețiȘtergere
  2. "femeile NU sunt atrase de barbatii slabi". foarte foarte adevarat. chiar de curand am dat peste un tip extrem de disperat care a ajuns sa-si si posteze pe facebook disperata cautare a unei prietene. la propriu, chiar se ruga de noi fetele, sa-l bagam si pe el in seama. ca reactie, am scris un post pe blog in care am sustinut foarte tare exact ideea ta. nici o femeie intreaga la mine nu ar putea fi atrasa de un tip atat de nesigur si slab. prin insasi natura feminina, femeia vrea sa fie protejata, implicit, cautand un barbat puternic, care sa fie in stare de asta.
    iar cu despartirea... ce sa zic, ai dreptate. ar fi totusi de preferat ca domnii sa inceapa sa aiba mai mult respect fata de partenerele langa care nu mai vor sa se afle si sa le anunte personal, asa cum femeile sunt in stare sa o faca, dupa cum ai mentionat si tu. chiar daca despartirea pasiva pe care o sugerezi ca solutie ar fi o posibilitate, fiindca ar functiona, tot nu e cea corecta.

    RăspundețiȘtergere