luni, 28 iunie 2010

Femeile frumoase sunt diferite...


Asa este?
Majoritatea barbatilor cred ca atunci cand intalnesc o femeie frumoasa trebuie sa faca ceva special, ceva mai diferit decat sunt ei obisnuiti.
Partial, este adevarat.
Unul din lucrurile pe care trebuie sa le stii atunci cand te intalnesti cu o femeie frumoasa, este ca, sunt obisnuite sa fie tratate special din cauza frumusetii fizice, si nu apreciate pentru mintea sau talentul lor.
Frumusetea creeaza distanta.
Cu cat o femeie este mai frumoasa (se machiaza, isi face parul, se imbraca), cu atat devine mai dificil pentru ceilalti sa interactioneze, sau sa comunice cu ea intr-un mod normal.
Cand incepi sa-i vorbesti unei femei, care tocmai a petrecut cateva ore aranjandu-se, si cel mai important practicand acea atitudine care o face de neatins, TU VEI SIMTI.
Ceva este foarte diferit.
Ea stie, si tu stii.
Si ea vrea ca tu sa stii...
Frumusetea da femeilor puterea.
Da femeilor puterea pentru ca barbatii "dau la o parte" puterea lor.
Cuvintele ca magia.
Deci ce isi doreste o astfel de femeie?
Doreste sa fie "PROVOCATA".
Doar spune "Sti ceva? Cred ca esti o increzuta".
Asta ar trebui sa-i trezeasca atentia.
Apoi spune "Este pacat ca nu esti o fata normala, una draguta..."
Protestul ar trebui sa inceapa din acest moment...
"Dar sunt o fata draguta"
"Siguuuuur ca esti. Si eu sunt"
Mesajul transmis este "Doar pentru ca esti frumoasa, sa nu crezi ca
vei primi un tratament special din partea mea."
Asta creeaza o MARE provocare, si te separa de toti ceilalti "barbati
plictisitori" de care ea a fost inconjurata. Acelei femei frumoase, toti
barbatii i se par la fel. Toti o scalda in complimente, ii ofera intalniri,
atentie.
Dar aici este un barbat care cere atentie. Este un barbat care IESE
IN EVIDENTA... genul de barbat care apare o data poate la cateva
luni... sau poate o data la un an.
Am o intrebare pentru tine...
TU VEI FI ACEL BARBAT?
Sau vei fi unul dintre cei zeci sau sute care stau si se mira... sau isi
dau la o parte puterea in speranta ca zeita te va observa si iti va
acorda atentie?
Atentie! Eu ma refer la genul de femeie care se crede zeita, stapana
a tot ce o inconjoara, doar pentru ca este frumoasa si parul ii este
aranjat (genul pitipoanca).

9 comentarii:

  1. fiecare femeie sa aranjeaza din momentul cand iese din casa..nu neaparat la o intalnire cu un baiat///la femeile frumoase trebuie dat o lectie zdravana...frumusetea e trecatoare, sufletul e cel mai important. :)

    o pritena :P

    RăspundețiȘtergere
  2. uite mai florin..eu am votat ca nu toate is materialiste..exista execeptii..trebuie cautate cu atentie//

    frumos blog

    felicitarii :) si la mai multe actiuni:d :)

    ps: o pritena :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Legea lu Bateman spune ca femeile aloca cele mai mutle resurse pentru cresterea copiilor, iar barbatii aloca cele mai mutle resurse pentru DATEING. In concluzie, femeia alege, eu daca as fi femeie as alege ce-i mai bun nu? Pe scurt barbatii vor doar sex, femeile vor protectie, siguranta(astea includ si banii, insa intradevar nu banii sunt cei mai importanti). Practic o femeie cauta un barbat echilibrat care bifeze mai multe puncte. O facem instinctiv, nu e o rusine, suntem doar noi! Cu nimic mai diferiti decat animalele. De ce atata filosofie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti de tot rahatul:) nici macar nu sti crie corect. Ai impresia ca ai o experienta de-o viata insa tu esti un cacat in ploaie ce face totul numa sa pari special. Tu esti acea femeie de care spui:) Pe scurt esti frumoasa primesti ceea ce meriti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim... ma faci sa zambesc :D sincer... eu cred ca esti un barbat, rectific, esti un baietel (pentru ca un barbat adevarat si-ar posta numele... ceea ce tu nu ai facut)care sufera de ceva. Hai sa vad poate te pot ajuta eu cumva... deci astept sa imi trimiti un mail in care sa imi povestesti ce te doare :)
    P.S. Ar trebuie sa fi mai atent la cum scrii tu ;) citeste inca o data ce ai scris si o sa iti dai seama...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca femeile frumoase sunt de 2 feluri: femei frumoase si femei frumoase care gandesc si care profita de frumusetea lor. Stiu din experienta ca atunci cand esti aranjata ai mai multa incredere in tine, nu sunt genul de fata care se aranjeaza mereu si care isi petrece mai bine de jumate de zi in oglinda...asta poate sa spuna oricine ma cunoste...inclusiv tu Florin, dar atunci cand m-am arajat(in rarele si putinele cazuri) am simtit o foarte mare diferenta, eram ascultata cu mai multa atentie, luata mai in serios, respectata mai mult, pentru ca, daca te respecti pe tine(adica te aranjezi, ingrijesti) o sa ceri celor din jur sa te respecte. Sa fim sinceri, e mult mai usor pentru o femeie frumoasa sa reuseasca in viata decat pentru una....mai putin frumoasa,(asta nu inseamna ca femeile urate nu reusesc...reusesc...dar dar mult mai greu, si trebuie sa aibe calitatzi exceptionale) iar daca exista cineva care spune ca aspectul fizic nu conteaza deloc in zilele noastre, acela e un ipocrit. E adevarat frumusetea nu e vesnica, dar de ce sa nu te folosesti de ea cand ai ocazia?asta nu inseamna ca trebuie sa nu mai gandesti. Dar o parte din lucrurile astea sunt la fel de valabile si pentru barbati, ii e mult mai usor unui barbat cu un aspect fizic placut sa faca ceva, spre deosebire de unu chel, gras si fara dinti in gura, oricat de destept ar fi nu va fi niciodata tratat la fel.
    Depinde foarte mult si ce intelege fiecare prin "frumusete" pentru ca frumusetea poate sa fie si una interioara...corect? exista fete care arata bine, dar nu sunt deloc frumoase, sunt doar bune, sunt lipsite de personalitate.
    Cat despre atitudinea despre care vorbesti, e o atitudine interpretata de baieti. Unei femei frumoase si inteligente nu o sa-i prea pese de barbatii din jurul ei pentru ca o sa stie sa se descurce in asa fel si sa se foloseasca de frumusetea ei in asa fel incat sa nu aibe nevoie de ajutorul niciunui barbat, singurul lucru pe care o sa il caute ea la un barbat o sa fie un motiv pentru care sa il respecte, atunci el ii va capta ei atentia. As vrea sa vad discutia postata de tine cu ochii mei pusa in aplicare :) ar fi interesant. Si s-ar putea sa ai surprize.
    Dar din cate imi amintesc, Florin, aveai si tu o iubita foarte frumoasa, asa ai cucerit-o sa inteleg? sau ce sa intamplat?
    Andra

    RăspundețiȘtergere
  7. Ohho, serios vorbesti? Adica de ce n-ar trebui sa-i arati unei fete care-ti place faptul ca e frumoasa? Asta eliminad din start pitipoancele( alea nu-s frumoase, asta-s doar impachetate frumos)

    RăspundețiȘtergere
  8. "Doar pentru ca esti frumoasa, sa nu crezi ca
    vei primi un tratament special din partea mea."
    Asta creeaza o MARE provocare, si te separa de toti ceilalti "barbati plictisitori" de care ea a fost inconjurata."

    Mie una, sa-mi spuna un barbat asa ceva, l-as cataloga ca fiind cel putin snob. Si crede-ma ca nu mi-ar trezi deloc, da'deloc! interesul. Adica.. la ce tratamente speciale te referi? De ce tot formulati " o femeie frumoasa trebuie sa primeasca ce merita". CE merita? Nimic special in afara, probabil, unui premiu la un concurs de frumusete.

    Ai specificat ca te referi la "genul de femeie care se crede zeita, stapana a tot ce o inconjoara, doar pentru ca este frumoasa si parul ii este aranjat (genul pitipoanca)."
    Pai.. asta e un articol de fapt dedicat pitipoancelor? Si daca da, de ce trebuie sa iti bati capul cu ce anume sa ii spui unei pitipoance cand raspunsul e atat de evident? Unei pitipoance nu ii spui, ii dai. E simplu.


    @ Ancapasi.ro.. Te contrazic. Pitipoancele sunt de foarte multe ori femei frumoase, dar impachetate oribil. Ambalajul le incadreaza in aceasta categorie, in primul rand, si apoi comportamentul. Frumusetea nu are nimic de-a face.

    RăspundețiȘtergere